صفحه شخصی بلال مرادی قره تپه   
 
نام و نام خانوادگی: بلال مرادی قره تپه
استان: آذربایجان غربی - شهرستان: میاندوآب
رشته: کارشناسی ارشد عمران
شغل:  سرپرست آزمایشگاه مقیم - پروژه گندله سازی سه چاهون بافق
شماره نظام مهندسی:  143007550
تاریخ عضویت:  1390/05/19
 روزنوشت ها    
 

 ویندوز 10 رسما رونمایی شد ! بخش عمومی

7

ویندوز 10 رسما رونمایی شد!




مایکروسافت بصورت رسمی از نسخه‌ی بعدی سیستم‌عامل ویندوز با نام Windows 10 رونمایی کرد! وقتی همه فکر می‌کردند که نسخه‌ی بعدی ویندوز با نام ویندوز ۹ منتشر خواهد شد، مایکروسافت عدد ۱۰ را برای ویندوز بعدی انتخاب کرد. این سیستم‌عامل با نام رمز Windows TH و نام‌های دیگری همچون Windows X، Windows One نیز شناخته می‌شد. اما چه تغییراتی در ویندوز ۱۰ اعمال شده است؟


مایکروسافت در خلال کنفرانس اختصاصی خود، نسخه‌ی جایگزین ویندوز ۸ را با نام ویندوز ۱۰ رونمایی کرد.

مایکروسافت از ویندوز ۱۰ به عنوان جامع‌ترین پلتفرم دنیا یاد می‌کند. پلتفرمی که از طیف وسیع سخت‌افزارهای مختلف در قالب یک راه‌حل جامع پشتیبانی می‌کند. جو بلفیور از مایکروسافت به این نکته اشاره کرد که میلیون‌ها مشتری این شرکت هنوز از سیستم‌عامل ویندوز ۷ استفاده می‌کنند و رمودندی‌ها مایل هستند تا آن‌ها را تشویق به بروز رسانی به نسخه‌ی ۱۰ ویندوز کنند. مایکروسافت در ویندوز ۱۰ تغییراتی اعمال کرده تا نظر مثبت کاربران قدیمی ویندوز را نیز جلب کند.

تری میرسون در کنفرانس مایکروسافت گفت که ویندوز ۱۰، تجربه‌ی مناسب و صحیح مربوط به هر ابزاری را ارائه می‌کند. در ویندوز ۱۰ شما شاهد رابط کاربری سازگار با ابزار مورد استفاده خود را خواهید داشت. این بدین معناست که وقتی در حال استفاده از کامپیوتر هستید، ویندوز طوری تغییر شکل پیدا می‌کند تا همه‌چیز برای استفاده از ماوس و صفحه‌کلید فراهم شود. اگر از ویندوز بر روی تبلت استفاده کنید، آن وقت رابط کاربری ویندوز برای استفاده در ابزارهای لمسی تغییر شکل می‌یابد. می‌توان ویندوز ۱۰ را در واقع ترکیبی از ویندوز ۷ و ویندوز ۸ دانست.

در ویندوز ۱۰ رابط کاربری مدرن در کنار منوی استارت سنتی که در ویندوز ۸ حذف شده بود قرار می‌گیرد و از این رو احتمالا کاربرانی که به دلیل حذف این منو، مایل به استفاده از ویندوز ۸ نبودند، از ویندوز ۱۰ استقبال کنند. منوی استارت کمی از نظر ظاهری تغییر کرده است تا با گرافیک مدرن و زبان طراحی مسطح مایکروسافت سازگار شود. اگر کاربر بخواهد هنوز می‌تواند به محیط مترو یا مدرن ویندوز و کاشی‌های زنده نیز دسترسی داشته باشد.

مایکروسافت در کنفرانس گفت: در ویندوز ۸ وقتی کاربر یک اپلیکیشن مدرن را اجرا می‌کرد وارد یک محیط متفاوت می‌شد. ما در ویندوز ۱۰ نمی‌خواهیم این وضعیت دوگانگی ایجاد شود. کاربری که بخواهد از PC استفاده کند به راحتی قادر خواهد بود تا رابط کاربری آشنا به همراه صفحه‌کلید و ماوس را تجربه کند.

در ویندوز ۱۰ سیستم جستجو نیز بهبود یافته است و حالا وقتی به دنبال موضوع خاصی بگردید علاوه بر نتایج گردآوری شده از اطلاعات موجود در کامپیوترتان، اطلاعات مرتبط در وب نیز لیست می‌شوند.

مایکروسافت همچنین روش‌های جدیدی را برای مالتی‌تسکینگ و اجرای همزمان چند برنامه در کنار هم در نظر گرفته است. هنوز دقیقا مشخص نیست که این روش‌ها چطور خواهند بود اما برخی می‌گویند که این قابلیت شبیه به Expose در سیستم‌عامل OS X اپل عمل خواهد کرد. مایکروسافت می‌گوید که این قابلیت می‌تواند سرعت بهره‌وری در سرتاسر سیستم‌عامل را افزایش دهد.

از آنجایی که مایکروسافت در ویندوز ۱۰ تمرکز ویژه‌ای بر روی کاربران قدیمی و حرفه‌ای خود داشته، تغییرات زیادی در Command Prompt ایجاد کرده تا بتوانند دستورات متنی بیشتری را وارد کنند و کنترل بیشتری بر روی سیستم داشته باشند.

توجه‌ بیشتر به محیط دسکتاپ و کاربران سنتی ویندوز باعث نشده تا مایکروسافت کاربران ابزارهای لمسی را فراموش کند. ردموندی‌ها تغییراتی در نوار Charms ایجاد کرده‌اند و آن را بهبود بخشیده‌اند. مایکروسافت قصد دارد تا کاربران ویندوز ۸ را نیز حفظ نموده و امکانات بیشتری را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

 

حالت Continuum و ترکیبی از محیط دسکتاپ و مترو

مایکروسافت برای ابزارهای هیبریدی همچون Lenovo Yoga 2 Pro حالت جدیدی به نام Continuum را اضافه کرده است که در آن تغییر حالت بین وضعیت لپ‌تاپ و تبلت به صورت بهتری انجام می‌شود. دقیقا مشخص نیست که این قابلیت چطور عمل می‌کند، اما مایکروسافت در تلاش است تا رابط کاربری سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ زمانی که حالت تبلت فعال می‌شود، برای ابزارهای لمسی سازگار شود و هر وقت که به حالت لپ‌تاپ تبدیل شد برای استفاده توسط ماوس و صفحه کلید فعال شود.

مایکروسافت نسخه‌ خاصی از ویندوز 10 را تحت عنوان «Insider Program» از فردا در اختیار کاربران خاصی قرار می‌دهد تا از آن استفاده کنند و بتوانند بازخوردهای آن‌ها را در باره‌ی تغییرات اعمال شده در نسخه‌ی جدید ویندوز اعلام کنند. اما نسخه‌ی مخصوص مصرف کننده‌ی ویندوز 10 چه زمان ارائه خواهد شد؟ نسخه‌ی نهایی ویندوز 10 در اوایل سال 2015 منتشر خواهد شد.

مایکروسافت وعده داده که تغییرات اعلام شده تنها بخشی از تغییراتی هستند که غول نرم‌افزاری دنیا برای ویندوز 10 در نظر گرفته است. به این ترتیب احتمالا طی ماه‌های آینده شاهد اضافه شدن، امکان بیشتری به نسخه‌ی بعدی ویندوز خواهیم بود.

مایکروسافت در باره‌‌ی نسخه‌ی جدید سیستم‌عامل خود گفت:
ویندوز ۱۰ در ابزارهای مختلف اجرا می‌شود. از اینترنت اشیاء گرفته تا سرورهای پیشرفته‌ی دیتاسنترها می‌توانند به ویندوز ۱۰ مجهز شوند. برخی از این ابزارها صفحه‌نمایش ۴ اینچ خواهند داشت و برخی ۸۰ اینچ. برخی نیز اصلا صفحه‌نمایش نخواهند داشت. برخی از این ابزارها در یک دست جای می‌گیرند و برخی نیز ابعاد چند متری دارند. بعضی از ابزارهای مبتنی بر ویندوز ۱۰ از قلم و صفحه‌ی لمسی برای کنترل دستگاه بهره می‌برند و برخی از صفحه‌کلید و ماوس و برخی دیگر نیز از کنترلرهای حرکتی استفاده می‌کنند. در بعضی از این ابزارها امکان سوییچ کردن بین این حالت‌ها هم وجود دارد.

 

 با ۶ ویژگی جدید ویندوز ۱۰ آشنا شوید
منوی استارت


منوی استارت سابق بار دیگر به ویندوز بازگشته است با این تفاوت که حالا فضای بیشتری برای شخصی‌سازی نرم‌افزارهای مورد علاقه کاربر وجود دارد و البته کاشی‌های زنده نیز به آن جلوه‌ی جدیدی داده‌اند.
همه چیز در یک پنجره اجرا می‌شود


اَپ‌های ویندوز استور نیز حالا دقیقا مانند نرم‌افزارهای محیط دسکتاپ در قالب پنجره اجرا می‌شوند و می‌توان اندازه‌ی پنجره‌ی آن‌ها را تغییر داد و حالا در بالای این اَپ‌ها نیز نوار عنوان وجود دارد که به کاربر امکاناتی مانند بزرگنمایی، کوچک‌نمایی و بستن پنجره را می‌دهد.
چند دسکتاپ


حالا کاربران می‌توانند برای اهداف مختلف دسکتاپ‌های متفاوتی ایجاد کنند و بین این دسکتاپ‌ها سوییچ نمایند و کار خود را از جایی که باقی مانده دنبال کنند. این قابلیت بسیار کاربردی و جذاب خواهد بود. اگر کاربر مک یا توزیع‌های مختلف لینوکس باشید، با این قابلیت آشنا هستید.
یافتن هر چه سریع‌تر فایل‌ها

در ویندوز 10، File Explorer فایل‌ایی که اخیرا استفاده کرده‌اید را لیست می‌کند، همچنین فولدرهایی که بازدید بیشتری از آنها داشته‌اید را نیز برای دسترسی سریع‌تر نمایش می‌دهد.
دکمه‌ی جدید Task View

این دکمه برای سوییچ سریع بین فایل‌های در حال اجرا و البته دسکتاپ‌هایی که توسط کاربر ایجاد شده‌اند مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
بهبود در Snap


در ویندوز ۸ امکان قرار گیری دو اپلیکیشن در محیط دسکتاپ و مترو یا دو اپلیکیشن مترو در کنار یکدیگر میسر شد که هر کدام ۵۰ درصد صفحه را اشغال می‌کردند. در ویندوز ۸.۱ این قابلیت بهبود یافت تا کاربر بتواند فضای بیشتری را به یکی از دو اپلیکیشنی که در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، اختصاص دهند و مثلا ۷۰ درصد صفحه به یک برنامه و ۳۰ درصد باقی مانده به دیگری اختصاص داده می‌شد. در ویندوز ۱۰ قابلیت Snap باز هم بهبود یافته تا کاربر بتواند ۴ اپلیکیشن را در کنار یکدیگر اجرا کند.


 دانلود ویدیو توضیحات Joe Belfiore کارمند مایکروسافت برای ویندوز ۱۰

دوشنبه 28 مهر 1393 ساعت 08:35  
 نظرات