www.iiiWe.com » عجیب ترین پل‌های جهان را بشناسید

 صفحه شخصی بلال مرادی قره تپه   
 
نام و نام خانوادگی: بلال مرادی قره تپه
استان: آذربایجان غربی - شهرستان: میاندوآب
رشته: کارشناسی ارشد عمران
شغل:  سرپرست آزمایشگاه مقیم - پروژه گندله سازی سه چاهون بافق
شماره نظام مهندسی:  143007550
تاریخ عضویت:  1390/05/19
 روزنوشت ها    
 

 عجیب ترین پل‌های جهان را بشناسید بخش عمومی

2
برای دریافت فایلها باید از نرم افزار های ویژه دانلود استفاده نمایید. (برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید)




عجیب ترین پل‌های جهان را بشناسید

می‌توانید ۴ کیلومتر روی هوا رانندگی کنید؟ قطعه‌ای از پل آکاشی کایکو در ژاپن به طول بیشتر از۴کیلومتر میان ۲ پایه روی هوا آویزان است اما این تنها موضوع عجیب در میان پل‌های مدرن جهان نیست، این مطلب در مورد عجیب‌ترین پل‌های جهان را بخوانید، قطعا تحت تاثیر قرار می‌گیرید.
عجیب ترین پل‌های جهان را بشناسید
به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، این پل‌ها هر کدام لقبی دارند: بزرگ‌ترین، طولانی‌ترین، شلوغ‌ترین و... همه این پل‌ها یک ویژگی مشترک دارند؛ اجداد ما حتی در رویای خود هم نمی‌توانستند آن‌ها را تصور کنند. این پل‌ها شگفتی‌های مهندسی و معماری هستند و در واقع شکل گرفتن هر کدام آن‌ها نشانگر قدرت و توانایی انسان است و البته تمام این پل‌ها هم جاذبه‌های گردشگری و قطب‌های جذب توریست هستند.

۱۶۵ کیلومتر روی هوا
طولانی‌ترین پل
دانی یانگ- کانشان گراندبریج،‌ چین
چینی‌ها قطب جدید مهندسی در جهان هستند. آن‌ها در سال‌های اخیر شماری از بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین پل‌های جهان را ساخته‌اند و حالا در میان ۱۵ پل طولانی جهان ۱۱ پل در چین واقع است. در میان ۵ پل طولانی جهان ۳ تا از‌ آن‌ها در مسیر قطارهای مافوق سریع مسیر پکن- شانگهای واقع است. این مسیر که سالانه ۸۰میلیون نفر در آن تردد می‌کنند با بودجه ۳۳میلیارد دلاری ساخته شده است. پل دانی‌یانگ- کانشان در آغاز سال ۲۰۱۱ افتتاح شد و با طول بیشتر از ۱۶۵ کیلومتری خود طولانی‌ترین پل جهان شد.طبیعی است که امکان حرکت با پای پیاده روی این پل وجود نداشته باشد اما گذر از آن با قطار مافوق سریع که با سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند بسیار لذت‌بخش است. حالا و به لطف مسیر جدید و قطارهای مافوق سریع مسیر پکن- شانگهای که قبلا ۱۱ ساعت به طول انجامید ۵ ساعته طی می‌شود.

۴۰۰متر بالاتر از سطح زمین
مرتفع‌ترین پل
میلاوو و دالت، فرانسه
پل میلاوو پل چندان طولانی نیست، این پل در واقع ۲ تپه را به هم وصل می‌کند، اما مسئله این است که این ۲ تپه در جنوب فرانسه در یک معبر استراتژیک واقع شده‌اند معبر باریک میان جنوب فرانسه و اسپانیا، جایی که در تابستان‌ها صدها هزار مسافر راهی آن می‌شوند. این پل ساخته شد تا ترامیک سنگین‌ این مسیر را سبک کرده و راه را هم برای مسافران کوتاه کند.ساخت این پل ۱۷ سال (از سال ۱۹۸۷ تا ۲۰۰۴) طول کشید. این پل از ارتفاع ۳۲۵ متری شروع می‌شود و به سمت بالا شیب اندکی دارد و در بلندترین نقطه ارتفاع این پل تا زمین ۴۱۰ متر است که آن را بدل به مرتفع‌ترین پل جهان کرده است. این پل جدا از این رکورد خود، منظره فوق‌العاده‌ای هم دارد. اگرچه عبور هیچ کس با پای پیاده از این پل مجاز نیست، اما یک مسابقه دوومیدانی به طول ۲۰‌کیلومتر در تابستان‌ها در این منطقه برگزار می‌شود که دونده‌ها کل مسافت پل را طی می‌کنند و از زیبایی فوق‌العاده آن لذت می‌برند.

۲۰میلیون آجر یعنی چقدر؟
بزرگ‌ترین پل آجری جهان
پل گلشنر ولی، آلمان
این پل تنها ۶۰۰متر طول دارد که در میان «ترین‌‌ها» در میان پل‌های جهان اصلا رقم زیادی محسوب نمی‌شود اما ویژگی این پل در واقع طول یا ارتفاع آن نیست بلکه مصالحی است که در ساخت آن به کار رفته. این پل که در آلمان شرقی و در منطقه ساکسونی واقع است با بیش از ۲۰میلیون عدد آجر ساخته شده. در حالی که اکثر پل‌های جهان از فلزات یا سنگ ساخته شده است انتخاب آجر، با توجه به گرانی آن انتخاب عجیبی است اما خب، وجود چند کارخانه آجرپزی در اطراف این منطقه توجیه می‌کند که چرا سازندگان آن این تصمیم را گرفته‌اند. در کنار مسیر ریل آهن این پل، مسیر پیاده‌روی هم وجود دارد که می‌توانید از آن عبور کنید و از منظره زیبای آن لذت ببرید.

پل ۱۱۰ ساله
طولانی‌ترین پل سرپوشیده
هارتلند بریج، نیوبرانزویک کانادا
دولت کانادا در مورد ساخت پلی روی رودخانه سن‌جان مردد بود زیرا وضعیت آب و هوایی متغیر این ناحیه ساخت پل و استفاده از آن را مشکل می‌کرد، اما گروهی از مردم این پروژه را به شکل مشارکتی و با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به سرانجام رساندند. آن‌ها این پل ۴۰۳ متری را که سقف دارد در سال ۱۹۰۱ ساختند و ۵ سال بعد آن را به دولت فروختند. حالا با پیشرفت‌های علمی، پل‌های سرپوشیده به کار گرفته نمی‌شوند و برای همین پل‌ هارتلند به طولانی‌ترین پل سرپوشیده جهان بدل شد. می‌توانید هم با اتومبیل و هم به صورت پیاده از داخل این پل سرپوشید بگذرید و از زیبایی‌های آن لذت ببرید.

پل ۴کیلومتری با ۲ پایه
بزرگ‌ترین پل معلق جهان
پل آکاشی کایکو (یا پل مروارید)، ژاپن
زمانی که این پل در حال ساخت بود، بسیاری از افراد آن را غیرممکن می‌دانستند و حتی برخی مهندسان معتقد بودند که در نهایت ساخت این پول ممکن نخواهد شد، اما ژاپنی‌ها طرح رویاپردازانه خود را عملی کردند.پل آکاشی کایکو در واقع بزرگ‌ترین پل معلق جهان است. طول این پل ۴ کیلومتر و ۳۰۰ متر است، ولی این پل فقط ۲ پایه دارد، در واقع ۲ قطعه هر کدام به طول هزارو ۱۰۰ متر و یک قطعه به طول ۲هزار و ۱۰۰ متر در هوا معلق هستند. این نکته پل آکاشی کایکو را به معجزه‌ای در علم «معماری» بدل کرده است.پل آکاشی کایکو شهر بندری مشهور کوبه را به جزیره آواجی مرکز صید مروارید ژاپن که در کل تاریخ ژاپن به نام دروازه مروارید شهرت داشته وصل می‌کند (علت لقب این پل هم همین است). این پل که در سال ۱۹۹۸ تکمیل شد ویژگی‌های منحصر به فردی دارد، مثلا در مقابل بادهایی با سرعت ۲۵۰ کیلومتر در ساعت و همچنین زمین‌لرزه‌هایی به قدرت ۵/۸ ریشتر مقاومت می‌کند.

غول ۸۰ساله
عریض‌ترین پل جهان
پل سیدنی هربور، استرالیا
خب، یک پل عریض به چه درد می‌خورد؟ پلی که ۶۰ متر عرض آن است به چه دردی می‌خورد؟ اگر جواب این سوالات را از مردم سیدنی بپرسید به شما خواهند گفت، به درد کم کردن ترافیک. در واقع پل هربور بسیاری از مشکلات ترافیکی سیدنی را حل کرده است. در این پل بسیار عریض یک بزرگراه ۸لاینه (۴لاین در هر طرف) ۲ خط مترو، ۲ پیاده‌رو مخصوص پیاده‌روی تعبیه شده است. این پل قلب تجاری سیدنی را به منطقه‌های مسکونی حاشیه شهر وصل می‌کند و برای همین نقش بسیار مهمی در زندگی مردم این شهر دارد. شاید باورش برای‌تان عجیب باشد ولی این پل فوق‌العاده در سال ۱۹۳۲ ساخته شده است و ماه دیگر جشن تولد ۸۰سالگی آن با مراسمی بزرگ و ویژه برگزار خواهد شد.شاید بهترین چشم‌انداز تماشای آن از بالای برج پیلتون است،‌ پس از بالا رفتن از ۲۰۰ پله، می‌توانید بر بالای پل قرار بگیرید و به چشم‌اندازی فوق‌العاده نگاه کنید.

روزی ۱۵۰ هزار اتومبیل
شلوغ‌ترین پل
جرج واشنگتن، نیویورک
در سال ۲۰۱۰، ۵۲ میلیون اتومبیل، اتوبوس و کامیون از روی این پل عبور کردند. این پل که از روی رودخانه هادسن می‌گذرد، نیوجرسی را به منهتن وصل کرده و در واقع شلوغ‌ترین محله‌های شهری نیویورک را به هم وصل می‌کند. بر اساس آمار طی یک سال، هر ساکن شهر نیویورک حداقل ۷ بار از روی این پل عبور می‌کند. احتمالا تعجب کرده‌اید که این همه وسیله نقلیه چطور می‌توانند از یک پل عبور کنند. اما باید بدانید این پل یک پل ۲ طبقه است که در مجموع ۱۴ لاین دارد (۸لاین عبوری در قسمت بالایی و ۶ لاین عبوری در قسمت پایینی) و اتومبیل‌ها چندان در ترافیک این پل گیر نمی‌کنند.

آمار در مورد پل جرج واشنگتن دقیق است ولی احتمالا اگر آمار در مورد پل‌های وارای کلکته هم دقیق بود، این پل عنوان پرترافیک‌ترین را به خود اختصاص می‌داد. آمار حاکی از این است که روزانه حدود ۸۰هزار وسیله نقلیه، یک میلیون انسان پیاده و چند هزار گاو از روی این پل عبور می‌کنند.

چهارشنبه 8 آذر 1391 ساعت 10:08  
 نظرات    
 
حسن ابراهیمی 22:30 چهارشنبه 8 آذر 1391
0
 حسن  ابراهیمی
با عرض سلام خدمت دوست گرامی جناب آقای مرادی

فایل زیپ شده را دو بار دانلود کردم ، ولی در هر دو فایل دریافتی مشکلی وجود داره و فایل پاورپوینت از زیپ خارج نمیشه.

با تشکر ، موفق باشید
محسن نیک 10:37 پنجشنبه 9 آذر 1391
0
 محسن نیک
سپاس. ایکاش تصاویرش هم دیده می شد.درست می فرمائید جناب ابراهیمی
حسن معتمدی نیا 14:01 آدینه 10 آذر 1391
0
 حسن معتمدی نیا
فکر کنم پل صدر که افتتاح بشه توی شلوغ ترین ها بشه یه جایی برای خودش دست و پا کنه.
بلال مرادی قره تپه 09:13 شنبه 11 آذر 1391
0
 بلال مرادی قره تپه
با سلام فایل pdf مراحل ساخت پل را خودم قبلا داشتم اگر پیدایش کنم در اولین وقت برایتان می فرستم.
مهدی تارک 15:34 شنبه 11 آذر 1391
0
 مهدی تارک
با سلام -فایل باز نمیشه لطفا درستش کنید مرسی.