صفحه شخصی بلال مرادی قره تپه   
 
نام و نام خانوادگی: بلال مرادی قره تپه
استان: آذربایجان غربی - شهرستان: میاندوآب
رشته: کارشناسی ارشد عمران
شغل:  سرپرست آزمایشگاه مقیم - پروژه گندله سازی سه چاهون بافق
شماره نظام مهندسی:  143007550
تاریخ عضویت:  1390/05/19
 روزنوشت ها    
 

 معرفی پلاستو فوم بخش عمران

4













گسترش روز افزون بکار گیری پلاستوفوم در صنایع بسته بندی ،ساختمان ،عایق بندی و غیره امریست که به نظر متخصصان امر مرهون خصوصیات فیزیکی و شیمیایی ان می باشد که البته چنانچه ارزان و مقرون به صرفه بودن انرا نیز به خصوصیات مذکور بیافزاییم علت مطلوبیت ان بیشتر اشکار می گردد .                          
پلاستو فوم که در نزد عامه به یونولیت نیز معروف می باشد و از مواد شیمیایی پلی استایرن انبساطی
  (E.P.S>) حاصل می شود بعلت سبکی و داشتن حالت ارتجاعی ضمن انکه میتواند به عنوان محافظ و ضربه گیری موثر در بسته بندی و حمل کالا های مختلف از قبیل لوازم خانگی ،الکتریکی و غیره مورد استفاده قرار گیرد،بدلیل سبکی فوق العاده بر وزن کالا های بسته بندی شده نیز نخواهد افزود.

>                                           

زیبایی و شکل پذیری پلاستوفوم موجب گردیده که در موارد بسیاری،از ان بدون بکار گیری کارتن (بعنوان پوشش نهایی)و صرفا به تنهایی همراه با شیرینگ نایلونی استفاده شود تا ضمن بسته بندی محصول،زیبایی و شکل ظاهری محتوای ان یعنی محصول بسته بندی شده نیز به رویت خریداران رسد .

امروزه صنعت بسته بندی یکی از مهم ترین فاکتور های چگونگی عرضه و تبلیغ کالا در جهان محسوب می شود و خوشبختانه مدتی است در کشور عزیز ما نیز این امرمورد توجه واقع گردیده است.

علاوه بر کاربرد پلاستوفوم در بسته بندی ،از این محصول در امر ساخت ابنیه نیز استفاده می گردد.

                                     >

خصوصیات ظاهری بلوک های سقفی که از پلاستوفوم تهیه می شود بعلت سبکی و تسهیل در بارگیری وحمل و نقل و خصوصیت ارتجاعی که موجب عدم بوجود امدن ضایعات ناشی از شکستگی در اثر حمل و نقل و غیره موجب مطلوبیت رو به تزاید این محصول در امر ساخت و ساز گردیده است .

استفاده از پلاستوفوم (بلوک های سقفی )و D3 (دیوار های پلاستوفومی
)موجب کاهش هزینه های مربوط به فنداسیون ابنیه و سرعت عمل در ساخت و ساز می گردد .

بدیهی است هر چه سرعت ساخت بیش تر باشد هزینه های مربوط به دستمزد و بلوکه شدن سرمایه در ساختمان سازی کمتر خواهد بود،

ضمن اینکه پلاستوفوم  عایق بسیار خوبی در رابطه با  گرما و سرما و نفوذ الودگی های صوتی می باشد.

این شرکت با توجه به مطالب مذکور و اهمیت بکار گیری پلاستوفوم در صنایع مختلف و بهره گیری از تجارب گذشته خود در این صنعت،در سال 1379شروع به نصب ماشین الات و تجهیزات لازم به منظور احداث خط تولید پلاستوفوم (یونولیت) نمود،و در نیمه سال 1380تحت عنوان شرکت تولیدی صنعتی کندوی سپید به ثبت رسید و فعالیت خود را اغاز نمود.

گر چه هدف اصلی از ایجاد هر واحد صنعتی دست یابی به اهداف مالی و کسب درامد متناسب می باشد اما به دور از هر فضای تبلیغی اذعان مینماییم که در کنار اندیشه اقتصادی بسط و رشد اخلاق اقتصادی را به عنوان بستر و تکیه گاهی برای فعالیت های اقتصادی خویش مدنظر داشته و داریم.

 

 

مزایای استفاده از پلاستوفوم





1.       سبکی : با استفاده از بلوکهای سقفی پلاستوفوم حداقل 100 کیلوگرم (در یک متر مربع) بار مرده سقف در مقایسه با بلوکهای سیمانی و سفالی کاهش می
یابد.

2.       مقاومت : با توجه به خصوصیت دانه بندی مواد پلی استایرن، استقامت آن در ارتعاشات و ضربه به نحوی است که آنرا خنثی می نماید.

3.       ضدحریق: با توجه به کندسوز بودن ، در مقابل حریق مقاوم است .

4.       ایمن در زلزله : سبک بودن این نوع بلوک خطرات ناشی از سقوط اجسام در برابر زمین لرزه را به حداقل می رساند.

5.       عایق : مواد پلی استایرن انبساطی ، بهترین عایق از نظر نفوذ آب، گرما، سرما و صدا می باشد و 70 % از هدر رفتن انرژی جلوگیری می کند.

6.       سرعت در اجرای عملیات نصب : بدلیل سبکی قطعه و ابعاد بلوک هر متر به نحوی است که هر متر بلوک پلاستوفوم جایگزین
حداقل 10 عدد بلوک سفالی می باشد لذا سرعت کار را تا 70% بالا می برد.

7.       پایداری در مقابل زلزله : بدلیل دانسیته و نحوه دانه بندی بلوک و خاصیت ارتجاعی ایجاد شده در برابرارتعاشات و زمین لرزه پایداری مناسب و
قابل توجهی داشته و به هیچ وجه بر اثر سقوط خرد نمی شود و خود سپری است در برابر سقوط اجسام.

8.       صرفه اقتصادی : صرفه جویی در حمل و نقل ، مصرف آهن آلات، مصرف بتن، مصرف تیرچه، مصرف آب، مصرف بلوک و آهن آلات تا 25%
.

9.       قابلیت اجرای گچ و خاک به روش معمول و کاهش مصرف تیرچه به دلیل افزایش عرض بلوکها

 


پانل را می توان جهت دیواری محیطی و همچنین دیوار های جدا کننده داخلی ساختمان ها و ایجاد تیغه ها (پارتیشن) بکار گرفت .
بیشترین کاربرد این محصول در ساختمان های مرتفع می باشد ،زیرا در طراحی و ساخت چنین ساختمانی هایی کاهش منطقی وزن مصالح (بار مرده) مد نظر است که با استفاده از این محصول دستیابی به مهم مقدور می گردد ،زیرا وزن یک متر مربع دیوار آجری 22
سانتیمتر با ملات ماسه سیمان و اندود طرفین بیش از 450 کیلو گرم می باشد در حالیکه یک متر مربع دیوار میانی با اندود های طر فین (از نوع بتن ) کمتر از 150 کیلوگرم وزن دارد و طبعاٌ بکار گیری فوم در کاهش بار مرده ی ساختمان های بلند مرتبه را به طرز چشمگیری به دنبال خواهد داشت. پانل های فوم میتوان در ساختمان های یک یا دو طبقه بدون استفاده از اسکلت فلزی بنا کرد و به عنوان دیوارهای بار بر ،تقسیم کنند وسقف از آن بهره گرفت پانل جهت خود ایستاده بودن در اجرای دیوار بلند سالن های سوله و سیلوها و آشیانه های هواپیما کاربرد موثر و مطمن دارد

سه شنبه 14 آذر 1391 ساعت 10:53  
 نظرات    
 
یاشار مهدی زاده 10:48 چهارشنبه 15 آذر 1391
0
 یاشار مهدی زاده
ممنون